Certificaat: ISO 22000 Quality & Food Safety - -

LibaBröd voldoet aan de internationale norm voor levensmiddelenhygiëne en aan Zweedse wet- en regelgeving inzake voedselveiligheid. Februari 2017 werd onze productie van platbrood gecertificeerd volgens ISO 22000:2005. De certificering vindt plaats onder accreditatie. ISO 22000 harmoniseert managementsystemen voor voedselveiligheid op basis van de principes van HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points). Een certificering volgens ISO 22000 laat zien dat onze voedselproductie een proactieve strategie heeft voor voedselveiligheid. Om een hoge kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, wordt ons voedselprotocol procedureel gecontroleerd door ons interne Food Safety Team.

1e plaats "Starter van het Jaar" in Västra Götaland 2005 - -

In 2005 werd onze oprichter, Nasif Fadel, uitgeroepen tot Starter van het Jaar in Västra Götaland. De stichting achter Starter van het Jaar, IFS, geniet sinds 2000 het voorrecht om bekwame ondernemers met een buitenlandse achtergrond te eren en in het zonnetje te zetten.

2e plaats bij "Ondernemer van het Jaar" in de bakkersbranche 2017 - -

Het doel van Ondernemer van het Jaar is om ondernemen in de bakkers- en conditoriebranche te stimuleren door bedrijfsleiders die als werknemer of eigenaar en met voorbeeldig leiderschap een groeiende en rendabele onderneming runnen.